Kesälomalla viimeinkin :)


*Taas kerran olisi uuden postauksen aika! Tällä kertaa kesälomalla fiilistellen! Ensimmäinen loma viikko onkin mennyt töissä serkkutyttöä vahtiessa. Pikku söpöliini on niin ihana, että oksat pois <3 Mutta mennään taas aiheeseen, 9v serkullani oli kaverisynttärit. Olihan minun tietysti annettava taas osani juhla valmisteluihin ja väsätä kakkuja. Toinen kakku mentiin taas perinteisellä sokerimassalla, mutta toinen oli hieman kesäisempi ja todella helppo!*

1 kuvassa on perus sokerimassa kakku. Täytteenä kakussa on banaania, tuoretta mansikkaa ja mustikkaa ja kerma-rahka seos.



 2 & 3 kuvassa on "kuuluisa" vesimeloni kakku. Ei tarvitse kuin kuoria vesimeloni ja leikata vesimelonin molemmat päät tasaisiksi, vatkata kerma (ja lisätä maitorahka) ja lisätä sokeria. Kuorrute vain levitetään vesimelonin päälle, aluksi kuorrute ei saata pysyä, mutta "alku kosketuksen" jälkeen kuorrute pysyy paikoillaan.Koristeeksi sopii mm. kaikki marjat ( tuoreena). Ja helppo ja raikas kesäkakku on valmiina, vaikka piknikille! Ja eikun nauttimaan kesäisistä herkuista <3. ( Itse käytin rahkaa kerman lisäksi, se tekee kuorrutteesta jäykempää ja helpommin pysyvää!)



Kommentit

Suositut tekstit